Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 06.09.2025, 09:01

Розрахунки

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Серпень » 28

Згідно з таким порядком обліку витрат собівартість напівфабрикатів після кожного переділу не визначають, а обчислюють лише собівартість готового продукту.

При другому варіанті рух напівфабрикатів із цеху в цех оформляють бухгалтерськими записами і калькулюють собівартість напівфабрикатів після кожного переділу. При цьому бухгалтерські записи на рахунку основного виробництва стільки разів повторюють раніше враховані виробничі витрати, скільки фаз обробки проходять сировину і основні матеріали. Таке нашарування раніше врахованих витрат на виробництво ускладнює облік і калькулювання собівартості продукції, виникає необхідність очищення зведених показників підприємства про витрати на виробництво від внутрішньозаводського обороту. Разом з тим цей варіант дозволяє виявляти собівартість напівфабрикатів на різних стадіях їх обробки і тим самим забезпечує більш дієвий контроль за процесом формування собівартості продукції.

Особливості запису операцій на аналітичних рахунк ... Читати далі »

Переглядів: 4626 | Додав: ponippv | Дата: 28.08.2009 | Коментарі (5)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2025
Створити безкоштовний сайт на uCoz